Zaradite na PUTOVANJIMA i to uz pomoć ove tri aplikacije

Ako uskoro idete na putovanje, imajte na umu aplikacije koje vam mogu pomoći da nešto usput i zaradite. One vas neće učiniti bogatim i neće moći baš da vam pokriju trošak putovanja, ali – bolje išta…

Foap
Aplikacija Foap vam pomaže da prodate svoje fotografije velikim brendovima poput Heineken-a ili Garnier-a kako bi ih oni koristili dalje za svoj marketing. Putem ove aplikacije možete da aploudujete svoje slike direktno sa telefona i kada neka kompanija kupi neku vašu fotografiju, zaradite 5 dolara. Najbolje je što istu fotografiju možete da prodate neograničenom broju kupaca, svaki put zarađujući po 5 dolara.

Airmule
Ukoliko kojim čudom imate dodatnog prostora u koferu, a putujete avionom, možete ga popuniti stvarima koje treba preijneti preko okeana. Ili možete da ponesete sa sobom dodatni prtljag koji nosite za nekog drugog. Za sada je ovo moguće samo na linijama između SAD ili Velike Britanije i Kine, a putnik koji se odluči za ovakav posao može da zaradi 300 dolara u jednom pravcu. Iz kompanije najavljuju da u bliskoj budućnosti očekuju proširenja i na ostala tržišta.

Field Agent
Želite da istražujete mjesto u koje ste stigli? Iskoristite ovu aplikaciju kao izgovor za lutanje kroz mjesto. Za sada je aplikacija dostupna u SAD, Kanadi, Meksiku, Velikoj Britaniji, Rumuniji, Južnoj Africi i Australiji, a služi za povezivanje sa kompanijama kojima su potrebni „ljudi na terenu“ za istraživanje. Ovdje se može zaraditi između 2 i 12 dolara za jednostavne zadatke poput provjeravanja cijena na nekom mjestu ili izloga u radnjama.

Izvor:  travelmagazine.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *