Zanatska pekara u centru Splita u kojoj sami kreirate ukus krofni

Osim prepoznatljivih pekarskih proizvoda, ovdje će se naći i oni novi, poput zdravog hljeba s četiri vrste sjemenki, prozvanog chia-sette, domaće štrudle od buće, višnje ili borovnice, muffini od raženog brašna, cimeta, jabuke, maslinovog ulja, sode bikarbone i višnje.

Split je ovih dana postao bogatiji za slatku ponudu. Zanatska pekara i poslastičarnica Mrvu slađe otvorena je na Trgu Gaje Bulata 6, a kupce je već osvojila ponudom.

Kolač od jabuke (Foto: Mrvu slađe)

Osim prepoznatljivih pekarskih proizvoda, ovdje će se naći i oni novi, poput zdravog kruha s četiri vrste sjemenki, prozvanog chia-sette, domaće štrudle od buće, višnje ili borovnice, muffini od raženog brašna, cimeta, jabuke, maslinovog ulja, sode bikarbone i višnje.

No proizvod koji se kupcima novootvorene trgovine najviše zavukao pod kožu je krofna kojoj sami kreiraju ukus. “Naši kupci obožavaju krofnu kojoj preliv i punjenje biraju po vlastitoj želji i raspoloženju. Ona može biti mrvu slađa, ali i ne mora biti uopšte slatka. Osluškujemo potrebe kupaca i zato ponudu često obogaćujemo novim proizvodima kao što je kroasan s medom i maslom ili male, hrskave i zdrave grickalice idealne za društvo koje ispija pivu uz prenos utakmice. Odnedavno je tu i Tintilinć, keksić za bebe sa sastojcima pogodnima za njihov rast i razvoj kao što su pirovo brašno, kardamom, banana, šećer od trske…” , kazao je vlasnik Antonio Stipinović dodajući kako biraju samo najkvalitetnije namirnice za svoje proizvode.

Mrvu slađe otvorena je u centru Splita (Foto: Mrvu slađe)

Trgovina Mrvu slađe iskorak je u prilagodbi potrebama savremenog tržišta nakon tridesetogodišnje porodične tradicije u pekarstvu. Svakodnevno u ponudi imaju i svježe, domaće keksiće prema receptima bake Ljube: korčulanski cukarini, medenjaci, breskvice, keksići od prhkog tijesta koji su idealan poklon, ali i najbolje društvo čaju i mlijeku, na stoliću u dnevnom boravku ili u kancelariji.

Izvor: punkufer.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *