VizEat: Pronađite osobu koja će vam kuvati dok ste na odmoru

Stvar je jednostavna, zahvaljujući aplikaciji pronađete osobu koja vam je spremna skuvati specijalitet svoje zemlje i dogovorite ručak ili večeru kod nje!

Danas na Internetu možemo pronaći apsolutno sve, a stranica i aplikacija koje nude smještaj ima nebrojeno mnogo. Njih pak, prate i neke druge, koje vam nude dodatne sadržaje na putovanjima, a jedno od takvih je i VizEat

Isprobavanje nove hrane u stranim zemljama mnoge turiste čini izuzetno sretnima, a često im je to i jedan od ciljeva putovanja. Naravno, globalizacijom se gastronomija proširila širom svijeta, pa sad i u srcu Europe možete guštati u prvoklasnom sušiju ili pekinškoj patki. Ipak, poseban je užitak probati kinesku hranu u Kini, francuske specijalitete u Francuskoj, a ko vam ih može bolje spremiti od nekog ko tamo živi?

Upravo, to je i cilj platforme VizEat, pomoći putnicima u pronalaženju autentične hrane dok se nalaze u inostranstvu. Stvar je jednostavna, zahvaljujući aplikaciji pronađete osobu koja vam je spremna skuvati specijalitet svoje zemlje i dogovorite ručak ili večeru kod nje!

Trenutne brojke govore kako 22 hiljade ljudi u 110 raznih zemalja dočekuje svoje goste zahvaljujući VizEat aplikaciji. Turisti je koriste kako bi otkrili čari drugačijih kuhinja, ali ponekad i da steknu iskustvo pripremanja nekog manje poznatog jela. Naravno, moguće je dogovoriti samo i isprobavanje vina ili piva, sve to omogućuje VizEat.

Ovdje se može prijaviti bilo ko te izabrati želi li biti domaćin ili gost, a ovo je zbilja sjajan način upoznavanja kuhinja drugih zemalja.

Eto, ukoliko volite fino papati, a spremni ste za nove izazove, postanite domaćin ili gost i uživajte u autentičnim ukusima širom svijeta.

Izvor: punkufer.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *