Veza Mediterana i kontinenta: Zaljubite se u Karlobag u roku od 3 minute

Čudesna veza Mediterana i kontinenta, mjesto uz Velebit i kristalno čisto more… Riječ je o Karlobagu, a tako je opisan u novom promotivnom videu Turističke zajednice Opštine Karlobag pod nazivom “Karlobag – Art of nature” .

Video je producirala firma FILM 54, a prema željama radnika TZ-a i autora, Borisa Šepera i Tina Borovčaka, cilj je bio napraviti film s umjetničkim pogledom na prirodu i ljepote ovog kraja, postići svjetski standard kvalitete te izbjeći klasične i pomalo dosadne promotivne filmove.

Boris Šeper i Tin Borovčak su za godinu godinu dana prepješačili brojne kilometre Velebita, penjali se na njegove vrhove, letjeli paraglajderom, ronili jadranskim podmorjem te proveli duge noći kako bi snimili najbolje kadrove. U filmu je prikazana tradicija, čistoća karlobaškog mora, ljepote velebitskih vrhova i staza, avanturizam.

Posebno se ističu brojni dnevni i noćni timelapsovi koji ovom filmu daju dinamiku i vrhunski doživljaj prirode. Karlobag je ovim filmom dobio izvrsnu promociju opštine i turističke zajednice, kao i Hrvatske u svijetu. U nešto manje od tri minute otkrijte ljepotu za koju možda niste ni znali da postoji.

Izvor: punkufer.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *