U centru Zagreba isprobajte omiljenu berlinsku uličnu hranu

Ako postoje oni koji još nisu svratili na ovo nezaobilazno adventsko mjesto u Zagrebu, ostalo je još  vremena za obogatiti svoje praznično raspoloženje i isprobati nešto posebno u samom srcu Zagreba…

Mnogi odlaze u Berlin samo da bi probali pravi Currywurst, već decenijama jednu od omiljenih uličnih delicija na ulicama Njemačke, posebno Berlina. No za to više nije potrebno ići skroz do Berlina jer se samo nekoliko koraka od glavnog zagrebačkog trga, u Kurelčevoj ulici nalazi pravi pravcati Currywust i to u kućici Berlin.

Kućica Berlin već je prošle godine u sklopu Fuliranja oduševila sve ljubitelje njemačkih delicija, a i ove godine se smjestila na sami vrh gastro ponude zagrebačkog Adventa.

Currywurst – 2 (Foto: PR)

Osim popularnog Currywursta, u kućici se mogu probati i Bratwurst mit sauerkraut, Chilli debrecen, debricinka s chilli bolognes umakom i cheddar sirom, BBQ Kreiner grah i kranjska kobasica s BBQ umakom, kao i veliki izbor rakija i kuhanog vina. Sve kobasice su hrvatskog porijeklaa i nabavljaju se iz mesaree Imes.

Kućicu Berlin na samom početku Kurelčeve ulice nemoguće je zaobići što zbog primamljivih mirisa i ukusa, a što zbog odličnog Disco programa Fuliranja u Kurelčevoj ulici. Ako postoje oni koji još nisu svratili na ovo nezaobilazno adventsko mjesto u Zagrebu, ostalo je još  vremena za obogatiti svoje praznično raspoloženje i isprobati nešto posebno u samom srcu Zagreba.

Izvor: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *