Šoping u Trstu 79 KM

Uživajte u Italiji, popijte espresso u Trstu i šopingujte u Palmanovi, vratite se sa novom garderobom i osmjehom na licu. Palmanova Outlet Village je trgovački gradić koji se nalazi nedaleko od Trsta. Ovdje se među brojnim pješačkim zonama, restoranima, kafićima nalazi se preko 90 outlet prodajnih mjesta gdje se mogu naći neki od najpoznatijih brendova. Svi proizvodi se prodaju po sniženim cijenama 30 % tokom cijele godine a prilikom specijalnih promocija i do 70 %.

Trst se može pohvaliti sa preko deset muzeja i brojnim galerijama, crkvama, značajnim institucijama. Poznat i kao luka, Trst svoj kulturni i privredni razvoj najviše duguje Habzburškoj monarhiji u 19. vijeku.

Ovaj grad je sačuvao staro gradsko jezgro iz 18. i 19. vijeka sa brojnim trgovima, crkvama , palatama i spomenicima.

1. DAN: (23.09./21.10. 2016. – petak) BIJELJINA – TRST Polazak autobusa sa dogovorenog mjesta u večernjim časovima. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi grupe.

2. DAN:(24.09./22.10.2016. – subota) TRST – PALMANOVA Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Slobodno vrijeme za šetnju i prvu jutarnju kafu u centru. U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centara u blizini mjesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi – sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dječija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka…).

Fakultativni odlazak do tržnog centra TIARE, koji se nalazi desetek kilometara od Palmanove, novootvoreni tržni centar sa 150 prodavnica, koji u svom sastavu ima IIKEA prodavnicu. Slobodno vrijeme za šoping. Povratak u Palmanovu. Slobodno vrijeme do večernjih časova kada je predviđen polazak za Bijeljinu. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske….

3. DAN: (25.09./23.10.2016. – nedjelja) BIJELJINA Povratak u Bijeljinu u ranim jutarnjim časovima.

CIJENA PO OSOBI: 79 KM

ARANŽMAN OBUHVATA:

– prevoz visoko-turističkim autobusom;

– usluge pratioca grupe;

– organizaciju i realizaciju putovanja;

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– putničko zdravstveno osiguranje;

– individualne troškove;

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije *HAPPY TRAVEL* Licenca Ministarstva trgovine i turizma RS-AB-055-4402787880008 od 20.05.2009. Srećan put i prijatan boravak želi Vam ’HAPPY TRAVEL’

Agencija Happy Travel

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *