RC “Tara – raft” organizuje Joga vikend na obali Drine

Rafting centar TARA – RAFT u perioduo od 9. do 11. organizovaće JOGA VIKEND sa instruktorom Draganom Cvijan.

Čas joge obuhvata vježbe pomoću kojih se ngažuju sve mišićne grupe u tijelu kao i zglobovi i pritom se  oslobađaju nagomilanih tenzija i izbacuju toksine što dovodi do opšte psihofizičke relaksacije.

Paralelno sa veoma preciznim instrukcijama koje se tiču načina zauzimanja, zadržavanja i napuštanja asana – joga položaja, vježbači bivaju upućivani i u praksu jogičkog disanja u toku izvođenja asana, koja je podjednako važna, kao i pravilno zauzimanje joga položaja.

Vježbe su prilagodjene svim nivoima od početnog do naprednog, i uključuju rad na svim nivoima: fizičkom, mentalnom, psihičkom i energetskom. *Sa sobom ponijeti joga prostirku.

Ambijent u kom se nalazi kamp je idealan za ovu priliku: diskretan prostor uz desnu obalu Drine nadomak ušća Sutjeske u nju ušuškan stablima šljiva i divljih jabuka. Tu je i pješčana plaža na samoj obali rijeke idealna za kupanje i odmaranje tokom dana.

Vježbe će se izvoditi u četiri termina: petak popodne, subota ujutru i popodne, nedjelja popodne.

PROGRAM OBUHVATA: Dva noćenja u kampu rafting centra “Tara-Raft”, pet obroka u restoranu (obezbjeđen kompletan vegetarijanski i veganski meni), četiri časa joge, rafting Tarom i Drinom, fotografije tokom vježbanja i raftinga.

CIJENA PROGRAMA: 85€ po osobi.
*Program je moguće rezervisati I bez raftinga.

pustolovi.com/tara-raft.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *