Rafting avantura Tarom! 20% popusta za rezervacije tokom februara

Želite pobjeći od užurbane svakodnevice, uživati u prirodi, i doživjeti nezaboravno iskustvo? Rafting Tarom mogao bi biti idealno rješenje za vas.

Kanjon Tare je najdublji kanjon u Evropi. Zbog svoje očaravajuće ljepote i netaknute prirode, predstavlja savršenu destinaciju za istinske zaljubljenike u prirodu, pa je kao takav sasvim opravdano stekao svjetsku popularnost.

Za sve vas koji biste željeli da uživate u čarima Tare, doživite nezaboravno iskustvo spuštajući se brzacima Tare i uživate u svim blagodetima prirode, Rafting centar “TARA – RAFT” obezbijedio je popust od 20% za rezervacije napravljene tokom februara plus popust za veće grupe.

U cijenu aranžamana su uključeni: smještaj, hrana, prevoz od Rafting Centra do početne tačke raftinga, rafting Tarom i Drinom na dionici Brštanovica – Bastasi (cca20km), iznajmljivanje opreme za rafting, osiguranje svih učesnika raftinga i  sve pripadajuće takse (izletnička).

Svaki čamac ima iskusne i licencirane skipere, a slušajući njihova upute vrlo lako ćete savladati sve prepreke i uživati u svakom trenutku ovog jedinstvenog iskustva.

Zato požurite i rezervišite vaše aranžmane na vrijeme i doživite iskustvo za pamćenje!

Više informacija o cijenama aranžmana, kao i o cjelokupnoj ponudi Rafting centra “TARA – RAFT” možete pronaći na njihovoj veb prezentaciji www.tara-raft.com

pustolovi.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *