Pariz – 8 dana već od 199€

TERMINI: 13.04.2017.;

1.dan (četvrtak) BEOGRAD

Polazak iz Beograda u 17:30h sa parkinga u Bloku 42 (prekoputa ulaza na buvlju pijacu) i vožnja ka Novom Sadu. Polazak iz Novog Sada u 19:00h sa parking kod “Lokomotive”. Noćna vožnja kroz Mađarsku uz pauze za obavljanje graničnih formalnosti i po potrebi grupe.
2.dan (petak)  PRAG

Jutarnji dolazak u Prag. Odlazak na veliko razgledanje Hradčana, bez ulaska, uz pratnju stručnog vodiča. Najtoplije preporučujemo udobnu obuću jer, srce starog Praga obilazimo pešice. Prolazimo pored Strahovskog manastira u kom je čuvena biblioteka, prelepe Loretanske crkve, Praškog dvorca Hrad, ući ćemo u katedralu Sv. Vita, stare kraljevske palate, bazilike Sv. Đorđa i po izlasku iz zidina videti Prag kao na dlanu. Lagano ćemo otići do Karlovog mosta da pri samom početku mosta bacimo pogled na našu ambasadu a zatim se upoznamo sa statuama Karlovog mosta. Tu, na sredini mosta pridružićemo se milionima turista i zamisliti želju zagledani u Vltavu, a onda nastaviti prema starom jezgru Praga i do Staromestskih namesti sa čuvenim astronomskim satom Orloj. Slobodno vreme za individualna razgledanja i šetnju. Preporučujemo i fakultativni odlazak na vožnju brodom po Vltavi. U kasnim večernjim satima polazak za Pariz. Noćna vožnja.

3. dan (subota) PARIZ

Dolazak u Pariz u poslepodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan (nedelja) PARIZ – VERSAJ

Doručak. Panoramsko razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča na srpskom jeziku: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Sajo, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam, Monmartr – boemska četvrt i poseta prelepe crkve Sakr Ker (Sveto srce)… Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta u Versaj do čuvenog letnjeg dvorca Luja XIV. Povratak u Pariz. Noćenje.

5. dan (ponedeljak) PARIZ – LUVR

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do jednog od najčuvenijih muzeja na svetu – Luvra. Slobodno poslepodne ili fakultativna vožnja brodom po Seni. Nakon vožnje slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

6.dan (utorak) PARIZDIZNILEND

Doručak. Fakultativni odlazak u Diznilend ili slobodan dan za individualni program: odmor, šetnja gradom, kupovina …  U večernjim časovima polazak za Minhen. Noćna vožnja kroz Francusku i Nemačku.

7.dan (sreda) MINHEN

Dolazak u Minhen u prepodnevnim satima. Obilazak Nacionalne opere i pozorišta, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt… Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Nemačku, Austiju i Mađarsku, sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

8 dan (četvrtak) BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima. Kraj programa.

FIRST MINUTE ZA PRVIH 20 PUTNIKA – 199€

Cena aranžmana: 219 €

Više informacija o ovom aranžmanu možete pronaći na oktopod.rs

oktopod.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *