O nama

Pustolovi su turistički orjentisana internet-strana na kojoj objavljujemo tekstove bazirane na našim iskustvima, ali i iskustvima naših čitalaca te kao takva privlači posjetioce iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore različitih starosnih doba čija su interesovanja okrenuta putovanjima, planinarenju, zanimljivim turističkim destinacijama, gastronomiji i srodnim temama. 

Sadržaj stranice se sastoji od naših autorskih članaka o gore navedenim temama, ali i tekstova koje dobijamo od naših saradnika i čitalaca. Takođe, sa ovom stranicom su povezani istoimeni fejsbuk i instagram profili gdje pored članaka o putovanjima možete pronaći zanimljive fotografije naših pustolovina, kao i pustolovina naših prijatelja i saradnika.

Stranica je nastala sa željom da na što bolji način svim ljubiteljima putovanja i avantura u prirodi kroz fotografije i tekstove približimo turističke potencijale prvenstveno Bosne i Hercegovine, ali i zemalja regiona i na kraju predstavimo neke od svjetskih turističkih destinacija iz ugla regionalnih travel blogera. Kroz  tekstove naših saradnika – blogera, između ostalog, možete otkriti skrivene kutke naše planete, ali i savjete kako da posjetite neke od najatraktivnijih turističkih destinacija uz minimalne troškove.

Kao što ste već mogli da zaključite, ovo svakako nije mjesto gdje objavljujemo samo naše fotografije i tekstove iz našeg ugla, dobro došli su svi koji vole da putuju, planinare i svoja iskustva dijele sa drugima. Zato, budite slobodni i šaljite nam priče ili fotografije vaših pustolovina.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem mejla info@pustolovi.com