Nova godina u Krakovu: 3 noćenja 109 €

1. DAN (29.12.2016. Četvrtak) BEOGRAD
Polazak u 19:00h iz Beograda sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu ( preko puta otvorenog tržnog centra “Buvljak“ ) i u 20:30h iz Novog Sada sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Krakovu.

2. DAN (30.12.2016. Petak) KRAKOV
Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Po dolasku, obilazak grada: brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, stari gradski Rinek sa zvonikom – jedan od najvećih u Evropi, Crkva Sv. Marije, Jagielonski Univerzitet, Barbakan, Cvetna vrata, Jevrejska četvrt Kazimierz, ulica Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN (31.12.2016. Subota) KRAKOV – AUŠVIC
Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Aušvica, koncetracionog logora iz II Svetskog rata, koji se od 1979. godine nalazi na listi svetske baštine UNESCO-a. Obilazak i koncetracionog logora Birkenau u kojem je sniman čuveni film “Šindlerova lista”. U poslepodnevnim časovima povratak u Krakov. Uveče ćemo zajedno dočekati Novu godinu u nekoj od diskoteka ili na trgu. Zabava do ranih jutarnjih časova. Noćenje.

4. DAN (01.01.2017. Nedelja) KRAKOV
Doručak. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti u samom gradu. Noćenje.

5. DAN (02.01.2017. Ponedeljak) KRAKOV – RUDNIK SOLI
Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska 700 godina starog rudnika soli Velicka (Wieliczka), koji se takođe nalazi na listi svetske baštine UNESCO-a. Silazi se liftom do dubine od 100 m i obilazi predivno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli, koncertna dvorana. Nakon obilaska povratak u Krakov. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku.

6. DAN (03.01.2017. Utorak) SRBIJA
Dolazak u Beograd i Novi Sad u poslepodnevnim časovima.

Više informacija o ovom aranžmanu možete pronaći na Last Minute ponude

lastminuteponude.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *