Navigare: Novi restoran za sve ljubitelje jadranskih školjki, ribe i domaćeg pršuta

U restoranu Navigare u Novigradu služe se autohtone namirnice Istre kao što su divlje šparoge, uvijek svježe jadranske školjke, tuna i riba, kozji sir, domaći pršut te neodoljivi tartufi.ž

Neodoljiv šarm i pogled na prirodne ljepote istorijskog istarskog gradića Novigrada predstavljaju idealnu pozivnicu za posjetu restoranu Navigare koji se smjestio u jednoj od najljepših marina na Jadranu – Marini Nautica u sklopu istoimenog hotela.

Uz intimnu atmosferu restorana i jedinstvenu a la carte ponudu, koja čini savršen spoj mediteranske, istarske i moderne svjetske kuhinje, doživjećete gurmanski užitak u koji ćete se zaljubiti.

Za bogatstvo ukusa vrhunski pripremljenih delicija koje se ovdje mogu probati zaslužne su autohtone namirnice Istre, kao što su divlje šparoge, uvijek svježe jadranske školjke, tuna i riba, kozji sir, domaći pršut te neodoljivi tartufi.

Jelima se dodaju domaći tartufi (Foto: Promo)

Svako jelo predstavljeno je na impresivan način, dok atmosferi doprinosi stilski uređeni enterijer toplih boja te elementima od drveta. Tu je i čarobni kamin, pod čijim se okriljem pripremaju najukusnija jela, a za potpuni gastronomski doživljaj nudi se i pomno selektovana vinska karta vrhunskih vina.

Kako bi posjeta Novigradu uistinu bila potpuna i prepuna uspomena, svakako treba posjetiti i prostrani Wellness & Spa centar hotela Nautica, koji svojim cjelovitim pristupom obnovi tijela i duha pruža svojim klijentima potpunu relaksaciju i revitalizaciju.

Pogled iz restorana na lijepu marinu u Novigradu (Foto: Promo)

Izvor: punkufer.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *