Marketing

Naša internet-strana u okviru domena www.pustolovi.com privlači posjetioce iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore različitih starosnih doba čija su interesovanja okrenuta putovanjima, zanimljivim turističkim destinacijama, gastronomiji i srodnim temama. 

Sadržaj stranice se sastoji od naših autorskih članaka o gore navedenim temama, ali i tekstova preuzetih sa srodnih sajtova iz cijele regije. Takođe, sa ovom stranicom su povezane istoimene fejsbuk i instagram stranice.

Broj posjeta naše internet-stranice i stranica na ovim društvenim mreža stalno raste, a ukoliko ste zainteresovani možemo Vam dostaviti i određenu statistiku posjeta. Na internetu postoje i besplatni servisi za proveru rejtinga određenog sajta, tako da nas i na taj način možete provjeriti.

Nudimo Vam reklamiranje na sljedeće načine:

 

  • Postavljanje rotirajućih i statičnih banera ka pojedinačnim stranama sa vezom koja vodi na Vaš sajt; baneri se postavljaju u vrhu naše stranice i vidljivi su bez skrolovanja; veličina i položaj banera se određuju u dogovoru s Vama
  • baner se prikazuje na internet stranama posjetiocima u ugovorenom vremenskom periodu (dakle, nije predviđeno plaćanje po prikazu ni plaćanje po kliku na baner)
  • baner nam dostavljate u odgovorajućem formatu kako bi ga postavili na sajt; taj isti baner stoji sve ugovoreno vrijeme i može se zamijeniti u skladu sa Vašom željom;
  • pored toga, svi novi sadržaji se objavljuju na našim fejsbuk i instagram stranicama, uz mogućnost sponzorisanja objava na ovim društvenim mrežama
  • objavljivanje vaših PR tekstova na našoj internet-stranici
  • druge načine reklamiranja u skladu sa Vašim potrebama, odnosno, tehničkim mogućnostima stranice.

Ukoliko želite, možete nas pozvati da budemo vaši gosti, a mi ćemo kroz tekst i fotografije, posjetiocima našeg sajta prenijeti to što nudite.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem mejla marketing@pustolovi.com