Krstarenje Pivskim jezerom

Nature Lovers Montenegro organizuju još jedan izlet u nizu. Ovaj put u pitanju je krstarenje prelijepim Pivskim jezerom koje je planirano u nedjelju 02. jula.

Tokom krstarenja imaćete priliku da istražite dio jezera u koji je do sada zalazio jako mali broj ljudi, pa sve do Komarnice. Prelijepe litice kanjoa, prozirno čista voda jezera, uz kupanje i osvježenje predstavljaju pravi užitak za brojne avanturiste, a nakon izleta moći ćete da uživate u odličnoj nacionalnoj kuhinji restorana sa najljepšim vidikovcem u Pivi.

Plan izleta:

Polazak je planiran za nedelju 2. jul ispred filozofskog fakulteta u 09.00 časova, a povratak na istu lokaciju oko 20.00 časova.

Participacija u izletu je 30€ i uključuje: prevoz minibusom do Etno sela Izlazak, krstarenje jezerom, ručak u restoranu Etno sela Izlazak (čorba, glavno jelo, salata), fotografije. Kako bi rezervisali svoje mjesto, potrebno je izvršiti uplatu na žiro račun br : 565-1751-72.

Za sve informacije o izletu i planu puta možete  kontaktirati organizatore putem email adrese natureloversmne@gmail.com, poruke na stranici ili pozivom na broj 067/220-233.

Broj mjesta je ograničen na 20. Ne čekajte svoje mjesto, jer ono neće čekati vas. 

“Širimo pozitivnu energiju, provodimo vrijeme u prirodi. Obećavamo vam zaista lijep nedeljni izlet”, poručuli su organizatori

/Nature Lovers Montenegro/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *