Gardaland – 5 dana 115 €

* Popust važi za uplate do 12. maja, za polazak 25. maja.
* Popust važi za uplate do 16. juna, za polazak 29. juna.
* Popust važi za uplate do 14. jula, za polazak 27. jula.
* Popust važi za uplate do 11. avgusta, za polazak 24. avgusta.

1. dan BEOGRAD
Polazak sa Lastine stanice (dolazni peroni) oko 20h (tačno vreme polaska biće poznato 2 dana pred put). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

2. dan PARCO NATURA VIVO
Dolazak u prepodnevnim časovima. Po dolasku u park kreće se na fotosafari i to vožnjom autobusom kroz sam SAFARI PARK. Tokom vožnje mogu se videti razne divlje životinje koje slobodno šetaju po parku. Po završetku vožnje avantura nije gotova. Sledi poseta Parco Faunistico – Fauna Parku, koji se obilazi individualno i ovoga puta pešice, a u sklopu kompleksa se nalazi i park dinosaurusa sa autentičnim replikama ovih izumrlih životinja. Nakon obilaska ovog kompleksa odlazak i smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan GARDALAND
Doručak. Polazak u Gardaland. Celodnevno uživanje u najpoznatijem zabavnom parku Italije uz rolerkostere, vodene atrakcije, porodične atrakcije, deo za najmlađe posetioce kao i veliki broj show programa. Mogućnost posete Gardaland Sea Life Aquariumu gde se možete upoznati sa vodenim svetom iz skoro celog sveta. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan SIRMIONE
Doručak. Napuštanje hotela i fakultativna poseta gradiću Sirmione. Kraće upoznavanje s gradom I njegovom istorijom. Slobodno vreme za šetnju I individualne aktivnosti. Polazak oko 14h. Odlazak do tržnog centra Tiare, novootvoreni tržni centar sa 150 prodavnica, koji u svom sastavu ima i Ikea prodavnicu. Slobodno vreme za šoping. U večernjim časovima polazak za Srbiju. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

5 .dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska. Kraj programa.

*Za detaljne informacije kliknite na: Travellino – Gardaland 2017.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *