Foto konkurs: Njemačka u tvojim očima

Njemačke kompanije Lufthansa, Goethe-Institut Beograd i Turistička organizacija Njemačke (DZT) su se ove jeseni udružile u sjajnom projektu koji podstiče sve kreativce, bilo da su u pitanju amateri ili profesionalci, da se prihvate svojih fotoaparata i krenu na put istraživanja Srbije.

Naime, radi se o foto konkursu sa interesantnom temom: Njemačka u tvojim očima na koji možete da šaljete svoje fotografije snimljene u Srbiji koje su inspirisane Njemačkom.

Fotografišite predjele, ljude, ambijente ili arthitekturu Srbije koja Vas najviše podsjeća na Njemačku, postujte fotografije na zvaničnu internet stranicu Goethe-Instituta Beograd (www.goethe.de/belgrad) i osvojite vrijedne nagrade!

Fotografije treba da budu kvadratnog oblika, u rezoluciji ne manjoj od 300dpi. Vaše fotografije će biti automatski učitane i na facebook stranici Goethe-Instituta Beograd, gdje će biti dostupne za lajkovanje.

foto konkurs najava

Tri fotografa koji osvoje najveći broj lajkova na facebook stranici Goethe-Instituta Beograd biće nagrađeni vrijednim nagradama koje obezbjeđuju Lufthansa, Goethe-Institut Beograd i Turistička organizacija Njemačke. Uz to će 30 fotografija sa najviše lajkova biti predstavljene na izložbi u Galeriji Menjacnica Goethe-Instituta Beograd u periodu od 23. do 30. septembra.

PRVA NAGRADA: Dvije Lufthansa avionske povratne karte za Minhen + 2 noćenja u hotelu (sponzorisana od strane  Turističke organizacije Nemačke)
DRUGA NAGRADA: Kurs njemačkog jezika u Goethe-Institutu Beograd
TREĆA NAGRADA: Lufthansa kofer

Konkurs je otvoren  do 15. septembra 2016.

Sve informacije vezane za pravila konkursa su dostupne na zvaničnoj internet stranici Goethe-Instituta Beograd www.goethe.de/belgrade

Srećno!

travelmagazine.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *