Evia (Grčka): 10 noćenja + prevoz već od 59€

Leto 2017 – Evia. Autobuski prevoz, trajekt i 10 noćenja u vilama Dolphin and Joy i Valmas Panagiotis za 59 € (polazak 20. maja). Cene za polazak 30. maja pogledajte u programu.

VILA DOLPHIN AND JOY

Autobuski prevoz, trajekt i 10 noćenja, po osobi:
– 20. maj: 59 €
– 30. maj: 89 €
* Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu.

Vila “Dolphin and joy” se nalazi u centralnom i mirnom delu Pefkija, na 100m od plaže. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji sa kupatilom i terasom na prvom i drugom spratu. Dva studija imaju kuhinjski deo na terasi. U prelepom dvorištu sa raznovrsnom florom možete uživati odmarajući se u garniturama za sedenje. Zamena posteljine i peškira na 5 dana (gosti sami menjaju). SADRŽAJ SMEŠTAJA: kupatilo, terasa, klima uređaj, frižider, rešo sa dve ringle, osnovno posuđe. UKLJUČENO U CENU: Najam studija, korišćenje klime, peškiri i WI-FI (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema).

VILA VALMAS PANAGIOTIS

Autobuski prevoz, trajekt i 10 noćenja, po osobi:
– 20. maj: 59 €
– 30. maj: 95 €
* Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu.

Vila Valmas Panagiotis se nalazi u mirnom delu mesta Pefki, na 100 m od plaže. U ponudi su studiji sa dva ležaja i mogućnost postavljanja pomoćnog ležaja (dim. 80cmx180cm), na prvom i drugom spratu. Zamena posteljine i peškira na 5 dana (gosti sami menjaju). SADRŽAJ SMEŠTAJA: kupatilo, terasa, klima uređaj, TV, frižider, rešo sa dve ringle, osnovno posuđe. UKLJUČENO U CENU: Najam studia, korišćenje klime, peškiri i WI-FI (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema).

*Za detaljne informacije kliknite na: Alta Marea – Evia leto 2017.
 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *