Etno selo ČARDACI i Vodeni park RIBICA

Noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi + cjelodnevna ulaznica za Vodeni park Ribica za dvije osobe samo 75 KM

Idilično mjesto koje vas ostavlja bez daha… Odličan smještaj, bogata gastronomska ponuda, fantastičan Vodeni park, zabava za sve generacije, prijateljsko osoblje… Sve su to razlozi da provedete ugodan ljetni odmor u čarobnim Čardacima.

Opis ponude

Ekološko-turistički kompleks „Čardaci“ u kojem se nalazi i turističko naselje Etno selo ČARDACI prostire se na površini od 50.000m². U Etno selu ČARDACI raspolažemo sa 10 komfornih apartmana te 24 dvokrevetne sobe kategorizirane sa 4 zvjezdice. Svi objekti su građeni prirodnim materijalima po uzoru na stare bosanske kuće. Interijer je do posljednjeg detalja uređen u autohtonom bosanskom stilu. U svim smještajnim jedinicama gostima su na raspolaganju kablovska TV, telefon, WiFi, suvremeni sustav grijanja (geotermalna energija), sušilo za kosu, minibar i sef.

Sam kompleks je ekološka oaza i samoodrživi kompleks koji se napaja energijom vode, sunca, zemlje i vjetra. U središnjem dijelu Etno sela, na Mačkovom trgu, smještena je Pivnica – rakijarnica Kod crnog mačka – odlično mjesto gdje možete uživati u ugodnoj i opuštenoj atmosferi uz veliki izbor piva, rakija i likera, kao i domaćih jela.  Bogata gastronomska ponuda Restorana Kod mlina zadovoljit će i najzahtjevnije. U Restoranu Kod Mlina nudimo vam veliki izbor jela iz tradicionalne i internacionalne kuhinje. Iz ponude posebno izdvajamo jela od uvijek svježe riječne ribe kao i specijalitete poput ribljih pljeskavica, kobasica, ražnjića, pašteta te dimljene pastrve, sve iz domaćeg uzgoja i prerade. U sklopu restorana nalazi se i vinski podrum s velikim izborom vrhunskih i kvalitetnih vina.

Vodeni park RIBICA sa četiri bazena, zabavnim vodenim atrakcijama (tobogani, valovi, masaže, bazen itobogan za djecu i bebe, skakaonica), plažama, kafićima, terenom za odbojku na pijesku i badminton nudi cjelodnevnu zabavu i odmor za sve generacije! Vodeni park RIBICA nezaobilazna je destinacija za sve koji traže ljetno osvježenje, zabavu, odmor i dobre provode. Važno je napomenuti da je sva bazenska tehnika u skladu s europskim standardima.

Izvor: gdjezavikend.ba

unnamed

KONTAKT

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *