Eko selo “Raj u raju”

Etno – Eko selo Raj U Raju se nalazi na 60 kilometru od Mostara, isto toliko je udaljen  od Sarajeva, a 5 kilometara od magistralnog puta koji povezuje ova dva grada. Kompleks je smješten u podnožju planine Prenj, i nalazi se ekološkiu ekološki čistom okruženju biserno čiste rijeke koja protiče kroz eko selo, ukratko idealan spoj Hercegovačkog sunca, čistoće i ljekovitosti planinskog zraka i čistoće planinske rijeke.

Za ljubitelje ribolova ovo je naponovljiva oaza, za zaljubljenike u ljekovito bilje prirodna bašta u kojoj je sve na dohvat ruke, za ovisnike o adrenalinu Neretva i Prenj su neponovljiv izazov, za one koji žele osjetiti ukuse zdrave i domaće hrane ovo je gastronomski raj.

Luksuzni smještaj sa naglaskom bosanske antike prilagodjen prirodnom okruženju je prava turistička atrakcija ovog podneblja, uz ambijent i ponude koje Vam omogućavaju odmor potpuno drugačiji nego što nudi uobičajena turistička ponuda. U iskonskoj tišini i prirodnoj netaknutosti moći ćete osjetiti ono što se nažalost u vremenu stresnog tempa života rijetko nalazi. U ponudi Eko sela nalazi se širok izbor isključivo autohtonih jela, spremljenih na tradicionalan način, i što je vrlo važno od namirnica uzgojenih ili u vlastitoj proizvodnji ili iz obližnjih sela na potpuno organski način.

Romantični ugođaj nije sve što vam nude. Eko selo Raj u raju nudi vam i aktivan odmor upotpunjen novim spoznajama i saznanjima. Naime u sklopu turističke ponude nalaze se atraktivni raftinzi niz Neretvu, vožnje po nepristupačnim i jedinstvenim pejzažima Prenja i još mnogo toga, zavisno od perioda godine.

Provedite nezaboravan vikend sa svojom voljenom osobom i uživajte u prekrasnoj prirodi uz vrhunski‎ smještaj i romanticnu atmosferu.

Posjetite kompleks “Raj u raju” i provedite dva ugodna dana u ovom prekrasnom selu.
Specijalna ponuda: Romantični vikend aranžman dvije noći, sa doručkom, za samo 150 KM (75 €).

Najbolji način da provedete ove hladne zimske dane je u paru, uz romantičnu večeru.

Izvor: gdjezavikend.ba/rajuraju.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *