“Durmitor full-feel” – provedite nezaboravan vikend u prirodi i otkrijte čari Durmitora

Nauture Lovers Montenegro za sve avanturiste i ljubitelje planinarenja u periodu od 28. do 30. jula organizuje još jednu ljetnu avanturu na Durmitoru pod sloganom “Širimo pozitivnu energiju, provodimo vrijeme u prirodi”. 

“Pozivamo vas da nam se pridružite na već provjerenoj i posebnoj turi u kojoj smo uživali prošlog ljeta! Najveći vrhovi Durmitora, zvjezdana neba koja svi treba da doživimo, čist vazduh, druženja uz vatru i gitaru, kupanje u bisernim jezerima Durmitora dovoljan su razlog da ovog jula sa nama pobjegnete od gradske vreve, stresa, posla, svakodnevice, i priuštite sebi aktivni odmor za dušu i tijelo.” poručili su organizatori

Detalji ture:

Polazak na Durmitor predviđen je 28. jula u 16.00 časova ispred Filozofskog fakulteta u Nikšiću. Kampovanje i druženje uz vatru je planirano u Dobrom dolu, već sljedećeg dana krenuće se ka Škrčkim jezerima gdje je predviđeno noćenje u domu, kupanje u kristalno čistoj vodi jezera, dok će vas nevjerovatni prizori zvjezdanog neba zasigurno ostaviti bez daha.

Dan nakon toga planiran je uspon na Prutas, nakon čega slijedi povratak  nazad ka Dobrom dolu. Povratak je planiran za nedjelju, 30. jula oko 20.00 časova.

Cijena dvodnevnog izleta iznosi 35€ i uključuje prevoz, 2 obroka, noćenje u domu na Škrčkim jezerima, vodiče i fotografije. Participacija ne uključuje taksu za NP Durmitor. Kako bi rezervisali svoje mjesto, potrebno je izvršiti uplatu na žiro račun br : 565-1751-72. Moguće platiti iznos u dvije rate.

Organizator zadržava pravo da u slučaju neplaniranih okolnosti otkaže događaj i u tom slućaju novac vraća u potpunosti.

Potrebno je ponijeti: opremu za kampovanje za prvu noć (šator, podmetač, vreću za spavanje), nešto hrane, pribor za jelo, obuću za planinarenje, toplu odjeću, jaknu i zaštitu od sunca (kačket, šešir, marame, krema sa višim UV faktorom).

Za sve informacije o izletu i planu puta možete kontaktirati organizatore putem poruke na stranici Nature Lovers Montenegro  ili pozivom na broj 067/220-233.

Broj mjesta je ograničen. Ne čekajte svoje mjesto, jer ono neće čekati vas. 🙂

Širimo pozitivnu energiju, provodimo vrijeme u prirodi.

/Nature Lovers Montenegro/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *