Dočekajte Novu godinu u Solunu

SOLUN je drugi po veličini i značaju grad u Grĉkoj, poslije Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Solun i periferije Središnja Makedonija. Solun je jedna od najznaĉajnijih luka Balkana, a takođe i sajamski centar. U gradu se održava i najveće bijenale grĉke dijaspore.

POLAZAK:  30.12.2016.

POVRATAK: 02.01.2017.

1. DAN: (30.12.2016. – petak) BIJELJINA

Polazak iz Bijeljine u popodnevnim časovima sa dogovorenog mjesta. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2. DAN (31.12.2016. – subota) SOLUN

Dolazak u Solun u prijepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Bela kula, Rotonda, Galerijusov Slavoluk…Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Uveče individualni odlazak na DOČEK NOVE 2017. GODINE. Noćenje.

3. DAN: (01.01.2017. – nedjelja) SOLUN – OLIMP – PARALIA – SOLUN

Doručak. Slobodan dan ili mogućnost fakultativnog izleta. Odlazak na mitsku planinu Olimp i posjeta vidikovcu Stavros, koji se nalazi na 1100 m nadmorske visine i sa kog se pruža prelijep pogled na najviši vrh Mitikas. Nakon toga odlazak u najpoznatije ljetovalište olimpske regije, Paraliju. Paralia je poznata i po mnogobrojnim prodavnicama kože i krzna, koje rade tokom čitave godine. Slobodno vrijeme za odlazak u šetnju i shooping u Paraliji. U popodnevnim satima povratak u Solun. Fakultativno: odlazak na grčko veče. Noćenje.

4. DAN: (02.01.2017. – ponedjeljak) SOLUN – BIJELJINA

Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak srpskog vojničkog groblja “Zejtinlik”. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Polazak za Republiku Srpsku u popodnevnim časovima. Putovanje kroz Makedoniju i Srbiju. Dolazak u Bijeljinu u kasnim večernjim časovima.

Cijena aranžmana: 259 KM

Više informacija o ovom aranžmanu možete pronaći na happytravelbn.com

Happy Travel

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *