Dočekajte Novu godinu u Beču

POLAZAK: 30.12.2016.                                        

POVRATAK: 01.01.2017.

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (Petak, 30.12.2016.) BiH-HR 

Polazak iz Sarajeva ispred Zemaljskog muzeja u 17:00 sati a sa Glavne autobuske stanice u Tuzli u 20.00h. Vožnja pravcem preko Srebrenika, Brčkog i Orašja. Nocna vožnja pored Osijeka, Gyora i Budimpešte sa pauzama po potrebi grupe.

2.DAN (Subota, 31.12.2016.) BEČ (ŠOPING+ŠENBRUN+DOČEK NOVE GODINE)

Nastavak putovanja prema Beču. Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku u Beč, odlazak u najveći shopping centar u Beč-u, SCS-shopping city sud. Slobodno vrijeme za šoping i individualne aktivnosti. U dogovoreno vrijeme sastanak grupe na parkingu centra te odlazak u Wiener Neustadt gdje je smešten hotel. Smještaj grupe u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. U 20:00 sati polazak za Beč. Odlazak u centar grada na doček Nove godine. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. SRETNA NOVA GODINA. Nakon dočeka Nove godine (02:00 sati) slijedi povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN (Nedjelja, 01.01.2017.) BEČ (OBILAZAK GRADA)-BIH

Doručak. Odjava iz hotela, te polazak na fakultativni obilazak grada. Posjeta dvorcu Šenbrun, nekadašnjem  ljetnikovcu Habsburgovaca (obilazak vrtova i Gloriette, bez ulaznica). Nakon obilaska Šenbruna odlazak autobusom do centra grada a zatim u obilazak znamenitosti u pratnji vodiča: Ulica Ring, Opera, Muzejska cetvrt, Parlament, Rathaus, Univerzitet, Votivkirche, Schwedenplatz, a zatim pješice do Stephanplatza i katedrale St.Stephan i ulica Graben i Kartner. Po zavrsetku razgleda grada slobodno vrijeme u gradu za odmor i individulne aktivnosti. U dogovoreno vrijeme sastanak grupe te nastavak putovanja za BiH. Planiran dolazak u BiH u noćnim satima. Kraj usluge.

CIJENA ARANŽMANA: 149,00 KM

Program rađen na bazi 45 uplata/putnika

Više informacija o ovom aranžmanu možete pronaći na Beč, low budget/Transturist d.d. Tuzla

Transturist d.d. Tuzla

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *