„Biznis Insajder“: Jahorina među top 17 ski destinacija u svijetu

Britanski portal “Biznis Insajder” uvrstio je Jahorinu među TOP 17 neobičnih destinacija za koje se malo zna a koje posjetioce očaravaju svojom ljepotom, saopšteno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Foto: Jahorina info
Foto: Jahorina info

Blizina sarajevskog aerodroma, kao i samog grada Sarajeva, je dodatna prednost ne samo za posjetioce iz Velike Britanije, već za sve inostrane goste koji se najčešće odlučuju da pored skijanja iskoriste priliku i da otkriju istorijsko blago glavnog grada Bosne i Hercegovine, navodi “Biznis Insajder”.

Foto: Jahorina info
Foto: Jahorina info

– U direktnom kontaktu sa gostima saznajemo da mnogi od njih donose odluku da provedu godišnji odmor na našoj olimpijskoj planini upravo nakon što pročitaju preporuke svjetskih portala za izbor skijališta. Atraktivne ski staze, moderan vertikalni transport, odlična hotelska ponuda, zadovoljavajući odnos cijene i kvaliteta, kako smještaja, tako i ski karata, te gostoprimstvo našeg naroda su prednosti Jahorine i razlog dolaska najvećeg broj posjetilaca na našu planinu – navedeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Izvor: Srna

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *