Besplatan put na Novi Zeland za one koji traže posao

Tehnološka industrija u Wellingtonu na Novom Zelandu aktivno traži stotinu stručnjaka za poslove programera, produktnih menadžera, digitalnih stratega, kreativnih direktora i analitičara.

Da bi privukli stručni kadar da se preseli na ostrvo, nude besplatan put u glavni novozelandski grad svima onima koji mogu dokazati svoju vrijednost na ovim poljima.

Grad je osmislio globalni program za privlačenje talenata u sklopu kojeg će ugostiti 100 potencijalnih kandidata za posao na nedelju dana. Tokom te sedmice kandidati će učestvovati u raznim razgovorima za posao, ali i dobiti priliku da pobliže upoznaju ovo prekrasno ostrvo.

Besplatne avio karte i smještaj

Ljudi koji žele posao na Novom Zelandu treba da naprave profil na internet stranici LookSee Wellington do 20. marta 2017. Novozelandske tehnološke firme će ih pregledati i odabrati svoje favorite, a LookSee Wellington će odabrati 100 kandidata koji su privukli najviše pažnje.

Njima će platiti smještaj i put do Novog Zelanda u prvoj polovini maja kada će biti održani razgovori za posao, a najstručnijima će biti ponuđen ugovor. 

Više o ovom globalnom programu za privlačenje talenata na Novi Zeland pronađite na službenoj stranici LookSee Wellingtona.

Izvor: punkufer.hr

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *